streda 7. decembra 2011

UK CHAMPOINSCHIP- YOURK 2011- SNOOKER

 ODDych pre tohtoročného majstra sveta. oddych pre Raketu Ronnieho, a pre svoj oddych sa rozhodol tiež Mark Williams a nečakane išiel na dovolenku dnes aj Mark Selby. Som zvedavý kto sa k týmto top profi hráčom pridá.  Dokáže Judd a spol zúžitkovať ich dovolenku ? 

UK Championschip vyhral Judd Trump v pomere 10:8 nad Markom Allanom. 

8.12.2011 5. hrací deň

SNOOKER : UK CHAMPIONSCHIP : SEMIFINÁLOVÉ DVOJICE už vzišli z včerajšieho štvrťfinále. Osobne ma mrzí, že nepostúpil Marco FU, hral skvele, zaslúžil si to, v rozhodujúcom frame ho porazil Mark Allan- všetká česť mu. Ricky Walden bude jeho semifinálovým súperom. A dvaja ostrieľaný hráči- Neil a Judd- si zahrajú spolu- tu nie je potrebný komentár. Som zvedavý či Neil nájde na útočnú hru Judda nejaký recept. Dnes hráme . Judd je veľkým favoritom na víťaza tohto turnaja


SNOOKER : UK CHAMPIONSCHIP : štvrťfinále : Judd Trump vs Stephen Maguire - 6:3, Judd bude hrať v semifinále a práve sa skončil zápas s Neil Robertson vs Ding Jun Hui- Neil prešiel pomerom 6:2, prvá semifinálová dvojica je na svete. Večer vzíde druhá .


7.12.2011 4. hrací deň
SNOOKER : UK CHAMPIONSCHIP : MARK SELBY podľa mňa podcenil Marka FU, ktorý ho nečakane až zázračne porazil 6:3. Ale aký bol Selby naštvaný- teda on prehrával hneď 2:0, potom po chýbach Fua- dorovnal na 2:2, potom mal MARKO FU- aj šťastie- a znova viedol 4:2, potom 4:3 a rozhodojúci bol 8 frajm- tam bolo rozhodujúce- kto ho vyhrá, dlho to vyzeralo že to dá Selby, no Fu mu ho ukradol a potom ho dorazil v 9 frajme. Selbymu museli tak tiecť nervy- všetky hviezdy- Williams, Higgins, O Sulivan - sú out- a teraz aj Selby. Otázkou je kto vyhrá UK ?
Celkový komentár k 4. hraciemu dňu : 
No je škoda že aj Alister podsľahol Markovi Alanovi v pomere 6:2. V hre ostali : Ding Jun Hui si zahrá s Neil Roberton, Shaun Murphy s Ricky Waldenom, Marko Fu si zahrá s Markom Allanom, a Stephen Maguire si zahrá s Judd Trumpom. No favoriti sú Ding, Neil a Judd podľa mňa na celkové víťazstvo v turnaji. Ding a Neil to bude ťažký zápas pre oboch - no dám pomyselný tip na Dinga. Marko fu vs Mark Alan- hmmm- Typ Mark Allan, Judd by mal spraviť Stephena- tam som si na 80 % istý, no a Shaun Muprhy vs Ricky Walden- no môže prekvapiť Ricky- je to prekvapenie celého turnaja. No uvidíme. Judd by to mohol vyhrať ak bude používať rozum- vzdá tak hold svojmu učiteľovi- pomyselnému- teda Ronni O Sullivanovi, ktorého zdolal


  7. 12. 2011 ( 4 - hrací deň )SNOOKER : UK CHAMPIONSCHIP - tento takzvaný otvárací turnaj snookrovej sezóny je parádny. NO čo títo chlapci hrajú - to je neskutočné. Dnes sa nám v druhom kole porúčal Mark Williams- prehral s Ricky Waldenom- Ricky v minulej sezóne- doslovne nič nehral - Mark vyhrával už 3:0, Ricky otočil - na 6:3-zahral neskutočne dobre. NO ale na druhom stole- Murphy s Martinom Gouldom- to bol zápas. Shaun Murphy, vedel prečo si poutieral čelo- keď nakoniec vyhral 6:4 nad Gouldom. Krásny turnaj.

3. hrací deň - druhé kolo - 6.12. 2011
John Higgins je out z UK CHAMPIONCHIPS, prehrával 1:5, potom začal čarovať - stiahol na 4:5, no jeho partner- a spari partner Maguire- to nakoniec doťiahol a vyhral v pomere 4:6. Vyzerá to na oddychovú sezónu tohto ročného majstra sveta Johna . No uvidíme.  UK ChaMPionschip pokračuje štvrť finálovými zápasmi už dnes.

2. hrací deŇ - prvé a druhé kolo 5.12.2011
Včera tiež Ding porazil veľmi dobre hrajúceho Mattua Stevensa v rozhodujúcom frejme 6:5

Malé predfinále sme zažili predo dňom, kedy sa stretli Raketa Ronnie O Sullivan v jeho nasledovníkom- teda nastupujúcou Raketou- Judd TRumpom,  Pred mid session bol stav 1:3 pre Ronnieho, no Judd ho stiahol, dostali sa na 5:5 a išli do rozhodujúceho framu- tam výborne hrajúci Ronnie proste nad mladou krvou prehral .

Ďalej ide aj Neil Robertson, ktorý v druhom kole porazil Grahama Dotta v pomere 6:3

2 komentáre:

  1. SNOOKER : UK CHAMPIONSCHIP - tento takzvaný otvárací turnaj snookrovej sezóny je parádny. NO čo títo chlapci hrajú - to je neskutočné. Dnes sa nám v druhom kole porúčal Mark Williams- prehral s Ricky Waldenom- Ricky v minulej sezóne- doslovne nič nehral - Mark vyhrával už 3:0, Ricky otočil - na 6:3-zahral neskutočne dobre. NO ale na druhom stole- Murphy s Martinom Gouldom- to bol zápas. Shaun Murphy, vedel prečo si poutieral čelo- keď nakoniec vyhral 6:4 nad Gouldom. Krásny turnaj.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. SNOOKER : YOURK CHAMPIONSCHIP : Len JEDNA POZNÁMKA : TOTO DNES VEČER BOLO PREDČASNÉ FINÁLE- nádherný zápas JUDD TRUMPA vs Neil Robertson, no JUDD -to chcel viac- bol viac dieťaťom viac riskoval- nekalkuloval tak veľa ako Neil. JUDD je vo finále. UK CHAmpionschip- môže zažiť ešte jedno prekvapenie- a to - že Ricky Walden prejde cez Marka Allana- nie je to nemožné, no nepredpokladá sa to. Ak sa to prekvapenie zrodí- potom je už veľmi málo pravdepodobné že by ohrozil aj JUDDa. A ak sa pozrieme na JUDDA- v podstate je jedno koho dostane- pre neho by bolo dobré keby asi hral s Markom- na majstráku s pred pol roka- ho JUdd zmietol zo stola. A ak bude hrať s RIckym- bude hrať útočne oveľa viac ako hrá teraz- tomu verím. Ricky proti nemu podľa mňa má malú šancu na výhru. Judd je jasný favorit na víťazstvo turnaja

    OdpovedaťOdstrániť