štvrtok 1. decembra 2011

Slovensko potrebuje všetkých vysoko zodpovedných ľudí !

Slovensko potrebuje zodpovednosť a ekonomickú slobodu. Slovensko potrebuje Vašu občiansku povinnosť ísť voliť pravicový blok v zložení SDKU- DS, SAS, KDH, a Most Híd

Ak by sa KDH a MOSt HId nakoniec spojili so Smerom, tak by to bola ich politická smrť. Ak pred voľbami povedia jasne že so Smerom nepôjdu, tak ich voliči ak urobili inak, im to spočítajú. A ešte jeden dodatok - Ak Fico bude mať 35 % a KDH 12 % a Most bude mať - 8%, tak budú len stranami, ktoré budú musieť počúvať čo im diktuje Fico.

A Fico by to krásne využil- aby všetku špinu hodil na tieto dve strany. Figeľ aj Bugár to veľmi dobre vedia, sú to páni Politici, a s čisto matematického hľadisko- Trojkoalícia- SDKU- DS- 15 %, KDH- 12- alebo 15%, SAS- tiež 15% a MOst nech má tých 8%- tento pomer hlasov- a takto zostavená 4- koaliciá- umožnuje každej strane- väčšie slovo a väčšiu šancu na realizáciu svojho programu- kompromisy budú však nutnosťou.

Ale istotne tieto strany vedia a sú si toho plne vedomé, že spojením sa so Smerom, by to bol ich politický koniec, v budúcich voľbách by nemali šancu. Smer si teraz jasne prihrieva polievku, na to aby sa spojil po voľbách s SDKU- DS-. Je to jediná príležitosť Smeru na to aby sa udržal pri moci. Ale je to zo strany Smeru smiešne - sledovať ako sa snaží za každú cenu a na úkor akejkoľvek strany udržať pri moci.

Nepomôže im ani tých 35% čo získajú- všetko bude záležať od HZDS- či získajú potrebných 5% a tiež od SNS- ale ak aj by sa im podarilo opäť zostaviť vládu- predčasné voľby búdú realitou, pretože nebudú mať takú silu ako majú teraz- opozícia bude mať podstatnú silu. Zákony im nebudú prechádzať- budú v izolácií- a budú musieť robiť zákony tak aby prešli- teda skôr budú prechádzať opozičné zákony, ako tie koaličné. Smer skončil- a je len otázka času - či teraz 12.6, alebo pri predčasných voľbách- typujem po 1,5 roka ich vládnutia.

Ale pre nás je dôležité aby sme išli voliť pravicový blok, jednu zo strán SDKU- DS, KDH, alebo SAS, aby sme predišli zbytočným výdavkom na predčasné voľby, a postupne robili reálne kroky ,ktoré ekonomika SR nutne potrebuje. Scenár Česka je veľmi reálny, je potrebné ho napodbniť, percentuálne môže vyhrať Smer, ale nebude mať s kým zostaviť vládu, a tak väčšina Slovákov pošle populizmus do minulosti tak kam patrí.

Preto všetci chodte voliť- lebo Slovensko Vás teraz potrebuje- potrebuje reálne kroky . Prosím chodte voliť jednu zo strán SDKU- DS, SAS, a KDH, lebo tým vytvoríte pre seba kvalitné podmienky na seba realizáciu. Vytvoríte si život podľa svojich predstáv. 12.6.2010 spoločne pošleme MEČIARA ll- vid Fica do minulosti. Ďakujem za Vašu zodpovednosť .

Michal Vonderčík - Smite
autor je národohospodár

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára